Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Condone Advertising
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Web design/ promovare web
Brand
WEB DESIGN /Ã Â Ã Â PROMOVA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Consultanta web - gazduire/domeniu
- Realizare pagini web
- Optimizare SEO – motoare de cautare
- Promovare Web
- Google AdWords
- Campanii de promovare / newsletter

Indiferent de profilul afacerii, web site-ul reprezinta una dintre cele mai eficiente unelte de promovare prin care se comunica valorile companiei sau sa prezinta produsele sau serviciile sale devenind imperios necesara.

Un site web poate ajuta la impunerea unei imagini profesionale, credibile, insituind un inalt nivel de incredere potentialilor clienti.

De ce o pagina web?

Credem ca un site web reprezinta mult mai mult pentru firma dumneavoastra decat o simpla prezenta pe Internet. Pe Internet pagina web a firmei este chiar firma insasi.

Ceea ce dorim noi este sa va oferim nu doar o pagina pe Internet pentru firma, ci un site web de calitate care va constitui atat un mijloc publicitar foarte eficient cat si un veritabil birou virtual al firmei dumneavoastra. Scopul nostru este atingerea acestor obiective si transformarea site-ului intr-un mijloc nou si eficient de a face afaceri. Credem ca un site web este o investitie care isi va dovedi eficienta prin aducerea in cadrul firmei o imbunatatire substantiala a afacerilor sale.
Din Gura in Gura